l
l
TALENT SUMMERCAMP JULI 2020

Jouw passie is dansen, je hebt talent, je wilt meer! 

Drie dagen boordevol activiteiten waarin jouw talent centraal staat!  Van het maken van een eigen choreografie, workshops sociale omgang en pedagogische verdieping tot diverse danslessen, workshops en tips en tricks van professionals!

Gezelligheid, eten en drinken zijn inbegrepen. Alle ingrediënten voor drie te gekke dagen!

Ben je tussen de 12 en 17 jaar oud en ligt jouw toekomst bij dans? Denk jij erover om een dansopleiding te volgen? Wil jij weten waar jouw talent je kan brengen? Twijfel dan niet langer en doe auditie voor ons TALENT SUMMERCAMP op 27, 28 en 29 juli! Hoe? Maak een dansfilmpje en vertel daarnaast in het filmpje waarom jij graag deel wilt nemen aan ons Talent Summercamp. Dit filmpje mag je voor 15 juli aanstaande sturen naar Info@stichtingudstalent.com.

Omdat wij de juiste aandacht willen schenken aan alle deelnemers en we de huidige richtlijnen van het RIVM willen volgen is deelname beperkt tot maximaal 12 deelnemers.

Kosten: Voor de gehele 3 dagen slechts € 50,00 inclusief maaltijden en drinken, certificaat en een leuke attentie. Mede dankzij de bijdrage van cultuurimpuls kunnen wij de kosten voor de deelnemers zo laag houden. 

Zie onze blogs voor een impressie van dit projectTalent Summerclasses 2020

Deze zomer, 5 weken lang, elke dinsdag (uitgezonderd 28 juli) tussen 17.30 en 20.00 uur, de meest uiteenlopende dansworkshops van verschillende choreografen uit Nederland. Start: dinsdag 14 juli t/m 18 augustus!

Iedere week staat je een nieuwe uitdaging en een andere dansstijl te wachten en krijg je achtergrondinformatie en educatie. Dit alles met een kleine groep en persoonlijke begeleiding.

Ben jij tussen de 8 en de 14 jaar oud en behoort dansen tot je talenten? Dan zijn we op zoek naar jou!! Schrijf je nu in door een email te sturen naar: info@stichtingudstalent.com. Vermeld hierbij je naam en geboortedatum. 

Omdat wij de juiste aandacht willen schenken aan alle deelnemers en we de huidige richtlijnen van het RIVM willen volgen is deelname beperkt. Wacht daarom niet te lang met inschrijven, want vol = vol!! 

Kosten:  Voor de gehele 5 weken slechts  35,00. Mede dankzij de bijdrage van Huis voor de kunsten Limburg kunnen wij de kosten voor de deelnemers laag houden. 

Zie onze blogs voor een impressie van dit project

 Seizoen 2020/2021

 Het nieuwe seizoen mag weer starten. Het nieuwe wedstrijdschema is inmiddels bekend en we kunnen stellen dat de talenten vanaf einde augustus hard werken om klaar te zijn voor hun eerste wedstrijd in oktober. Ook komend seizoen gaan ze uiteraard voor de winst en hopen zij wederom het Europese kampioenschap te bereiken. We kunnen uiteraard alle steun gebruiken om dit voor de talenten te realiseren. Zie bij interesse het tabblad sponsoring voor meer informatie omtrent sponsoring en donatie.