l
l

TALENT SUMMERCAMP Augustus 2021

Jouw passie is dansen, je hebt talent, je wilt meer! 

Drie dagen boordevol activiteiten waarin jouw talent centraal staat!  Van het maken van een eigen choreografie en show, vette dansworkshops tot informatie over voorkomen van blessures en tips en tricks van professionals over gezonde voeding!

Gezelligheid, eten en drinken zijn inbegrepen. Alle ingrediënten voor drie te gekke dagen!

Ben je tussen de 12 en 17 jaar oud en ligt jouw toekomst bij dans? Denk jij erover om een dansopleiding te volgen? Wil jij weten waar jouw talent je kan brengen? Twijfel dan niet langer en schrijf je in voor ons TALENT SUMMERCAMP op 18, 19 en 20 Augustus! 

Hoe? Stuur een berichtje met daarin de reden waarom je graag deel wilt nemen voor 10 augustus 2021 naar Info@stichtingudstalent.com.

Omdat wij de juiste aandacht willen schenken aan alle deelnemers en we de huidige richtlijnen van het RIVM willen volgen is deelname beperkt tot maximaal 20 deelnemers.

Kosten: Voor de gehele 3 dagen slechts € 50,00 inclusief maaltijden en drinken, certificaat en een leuke attentie. Mede dankzij de bijdrage van cultuurimpuls kunnen wij de kosten voor de deelnemers zo laag houden. 

Zie onze blogs van 2020 voor een impressie van dit project. 

Urban Summer Tour!

Deze zomer raast er een uniek Urban Zomerprogramma door Venlo welke wij in samenwerking met verschillende organisaties mogen organiseren. Laat je inspireren door toppers in allerlei Urban Disciplines. Doe mee aan workshops en battles en geniet van heerlijk gezond eten en drinken. Check it out op social media (zie links hieronder) voor meer informatie of stuur ons een mail. 

https://www.instagram.com/streetculturevenlo/
https://www.facebook.com/StreetCultureVenlo/                           


           

Seizoen 2021/2022

Het nieuwe seizoen mag weer starten. Het nieuwe wedstrijdschema is inmiddels bekend en we kunnen stellen dat de talenten vanaf begin september hard werken om klaar te zijn voor hun eerste wedstrijd in oktober. Ook komend seizoen gaan ze uiteraard voor de winst en hopen zij wederom het Europese kampioenschap te bereiken. We kunnen uiteraard alle steun gebruiken om dit voor de talenten te realiseren. Zie bij interesse het tabblad sponsoring voor meer informatie omtrent sponsoring en donatie.