Sponsoring.

UDS Talent Sponsor worden? Hier leest u de standaard mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Uiteraard begrijpen wij dat er van u uit ook andere wensen kunnen zijn en is maatwerk mogelijk. Wij zijn door de belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). U mag daarom uw giften, periodieke schenkingen en eenmalige schenkingen aan onze stichting als aftrekposten bij uw inkomstenbelasting aangeven. Op de website van de belastingdienst kunt u meer informatie vinden over het geven aan goede doelen en de fiscale voordelen voor u.

TEAM UDS TALENT SPONSOR:

Voor € 1000,00 sponsort u een getalenteert team. Een team bestaat gemiddeld uit 15 dansers. Naast vermelding op de website wordt u als sponsor ook vermeld op evenementen, social media en in persberichten. Indien gewenst kan het team een optreden voor u verzorgen. U ontvangt van ons een attentie als dank voor uw steun.

iNDIVIDUAL UDS TALENT SPONSOR:

Voor € 750,00 kunt u een van onze talenten individueel sponsoren. De danser kan hiermee workshops en interne opleiding volgen. Verder kan hij of zij hiervoor een wedstrijdoutfit aanschaffen, deelnemen aan competities, zowel nationaal als internationaal. U wordt uiteraard vermeld op onze website, social media en bij evenementen. Als dank voor uw steun ontvangt u een attentie van ons.

ALLROUND UDS TALENT SPONSOR:

Voor €500,00 wordt u allround sponsor. Dit betekent dat u alle talenten ondersteunt. U wordt als sponsor vermeld op onze website en bij evenementen. Een attentie ligt voor u klaar als dank voor uw steun.

Voor meer informatie over sponsoring of donatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.